QVE

MET ZERO EMISSIE DOOR HET STADSVERKEER

De ontwerpers van Qooder kijken verder en beseffen dat iedere bijdrage aan een schoner milieu er één is. Daarom zien we in het voorjaar van 2021 de QVE tegemoet: de zero emissie 3-wiels motorscooter. Gewoon te rijden met je autorijbewijs én met een zuiver geweten, want je rijdt elektrisch dus schoon. Met een bereik van 110 km zoef je de hele dag probleemloos door de stad.
Ontwikkeld samen met het Californische Zero Motorcycles is de QVE de basis van de elektrische revolutie onder motorscooters. Nieuw op de QVE zijn een achteruitversnelling en het regeneratieve remsysteem. Het HTS TM systeem is geëvolueerd naar het E-HTS TM systeem (elektronisch dus).

Qooder Limburg, verhuur Qooder, verkoop Qooder, Qooder maastricht , Qooder Heerlen, Qooder Kerkrade, Qooder Sittard, Qooder Geleen, Qooder roermond, Qooder weert, Qooder Venlo, Qooder Venray, Qooder helden Panningen

Details

Enkele details die we vanaf het voorjaar van 2021 bij de QVE, ’s werelds eerste elektrische 3-wiel motorscooter, straks gaan zien:

  • Krachtige 34 kW motor met 106 Nm koppel
  • 110 km actieradius
  • Achteruitversnelling en regeneratief remsysteem
  • Elektronisch HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem)